Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/ateliere/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Beseler Topcon Auto 100 - Atelierele Albe
Selectează o Pagină

Cînd căutam eu ca disperatu o cameră pe m42, am găsit pe okazii un Topcon pentru care vînzătorul cerea marea şi sarea; normal că m-am enervat şi mi-au luat o astfel de cameră cu doi lei. Nu că ar avea montură pe filet dar pentru că mi-a plăcut cum arată.

Are nişte urme de lipici lîngă patină şi pe fund, vopseaua este puţin sărită pe capacul filmului dar are şi cureluşă pentru capacul obiectivului (Tokyo Kogaku Japan UV Topcor 53mm f2, serial № 5464191). Este prima cameră pe care o văd şi care foloseşte oglinda ca parte a shutterului. Serial № 5474412. A… odată cu Topconu am primit şi un flash cu computer (sic!), un Starblitz 3000BT.

Manualul de utilizare, din nou mulţumită lui Butkus.

Singura problemă pe care o am eu acum este de unde şi cum fac rost de baterie pentru el că cică nu se mai fabrică.