Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/ateliere/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Canon Canonet - Atelierele Albe
Selectează o Pagină

Al patrulea rangefinder pe care am pus mîna şi primul japonez. Model din 1961, cu o lentilă normală şi destul de rapidă 45mm f1.9 (5 elemente în 4 grupuri) însă ce îmi place cel mai mult şi mai mult e că pe partea superioară nu are decît un singur buton — declanşatorul. Levierul este ascuns în partea de jos, sub cameră. Plus că are şi prioritate de diafragmă.

Am primit camera cu un filtru UV şi, foarte important, cu hoodul original care nu are nici filet nici baionetă ci un şurub care strînge o bandă de metal de jur împrejurul obiectivului. Ce nu îmi place însă e că este foarte foarte greu să pui capacul pe obiectiv atunci cînd ai parasolarul montat. De fapt eu nu am reuşit fără ajutorul unei şurubelniţe. Serial № 160950.

Pe lîngă carcasa de piele am primit şi o curea de bună calitate care, pe o parte, are nişte buzunăraşe în care, cred, se ţineau filmele. Mă rog, ideea e că acolo îmi intră perfect o cutiuţă pentru un card CF; deja am pus cureaua la Fuji.

Manualul de utilizare l-am găsit nu pe la Butkus, spre surprinderea mea, ci la Favorite Classics.