Selectează o Pagină

Cea mai frumoasă cameră pe care am văzut-o în viaţa mea: mamiya/sekor 1000 TL. Ce îmi place cel mai mult şi mai mult sînt italicele după obiectiv — ştiu că e o prostie însă m-a impresionat la culme.

Camera are urme de folosire, zgîrieturi fine şi jeg prin locurile mai puţin accesibile însă ceea ce mă îngrijorează este că are „cauciucul“ de la capacul din spate mîncat, pe unele porţiuni ros complet. Am să bag un film să vedem dacă scapă totuşi lumină.


http://www.camerapedia.org/wiki/Mamiya/Sekor_TL/DTL_Series
http://herron.50megs.com/DTL.htm
http://www.shopmania.ro/magazin~online-accesorii-aparate-foto~produs-baterie-alkalina-pentru-ceasuri-aparat-auditiv-ag13-lr44~p-4667892.html

Îmi scrie un amic:

I.V: salut!
I.V: nu te deranjez prea mult
I.V: am vazut pe blog-ul tau ca ziceai de camera mamiya care posibil sa scape lumina. eu am avut probleme de genul asta cu 2 camere. dat cauciucul vechi jos, am cumparat un burete autocolant mai dens de la un magazin de feronerie si am schibat tot cauciucul. la una din camere nu mai am nici o problema de genul asta, la cealalta inca nu stiu – de-abia am bagat filmul si inc anu l-am termiant. scuze de deranj si pentru ca am dat un sfat fara sa-mi fie cerut. o seara buna!