Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/ateliere/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Despre ghinioane - Atelierele Albe
Selectează o Pagină

După ce apuc să iau bilet, aflu că nici 85 nici 69 nu mai circulă prin Gara Obor. Ajung acasă la Alin şi aştept să vină de la seviciu. Plecăm şi pe A1, după nici 25 de km, ne împotmolim pentru o oră şi jumătate: accident. A doua zi, cînd trebuia să fie soare şi frumos conform AccuWeather, a plouat şi a fost ceaţă aproape toată ziua. Cînd mă întorc, o iau de jos de la Iancului şi aproape de gară trece pe lîngă mine un 85, se pare că dăduseră drumul la trolee. Ajung în gară şi aflu că autobuzul ce trebuia să mă ducă la Slobozia plecase de 10 minute, aştept încă 30 pentru următorul.

Gata cu anatema dupe capul meu: iau de pe fetepeu lui Alin cu aproape 2m/s. De obicei, viteza se prostea undeva în jurul a 300k/s.