Selectează o Pagină

Revista Online de Tehnologie „Noutăți Foto“ iși deschide „porțile“ pentru publicul larg.

Noutăți Foto vă ține la curent cu cele mai noi trenduri digitale, oferind știri și noutăți foto, teste și review-uri de aparate și accesorii, precum și informații utile legate de lansări, evenimente, expoziții și concursuri fotografice.

Revista s-a născut din dorința de a reuni sub același acoperiș informații de interes larg din domeniul fotografiei, precum și întreaga activitate de testare de aparatură foto și accesorii a redactorilor revistei desfașurată până acum pe blogurile proprii.

Membri fondatori sunt 3 fotografi și bloggeri cunoscuți atât la nivel național cât și internațional, cu o bogată experiență fotografică:

[tab_item title=”Alin Popescu”]Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viață, Alin este pasionat de tot ce înseamnă tehnologie și scrie articole detaliate pe înțelesul tuturor. Feedback-uri de genul “una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre” sunt obișnuite pentru articolele sale. Își publică fotografiile pe site-ul personal.[/tab_item] [tab_item title=”Cezar Popescu”]Fondatorul Atelierelor Albe este pasionat de tot ce înseamnă fotografie pe film, aparate și soluții de developare. De mai bine de doi ani strînge formule fotografice pe care le pune la dispoziția celor interesați pe site-ul BWFormula. Motto-ul său este: Dacă e cu poze, mă interesează![/tab_item] [tab_item title=”Bogdan Panait”]Fotograf prin pasiune, Bogdan este un adept necondiționat al peisajului și fotografiei de portret. Fiind inginer de formație, aspectele tehnice de orice natură constituie un domeniu de interes dar și de studiu, atât ca pasiune cât și ca investigație. Își publică fotografiile pe blog-ul personal.[/tab_item]

Îți mulțumim dacă ne susții

Pentru că suntem la început în această formulă avem nevoie de susținerea voastră, așa că dacă vă place ce ați gasit aici (pentru că ne-am străduit ca site-ul Noutăți Foto să nu fie gol la lansare) atunci vă rugăm să răspândiți vestea că ne-am lansat.

Fie din gură-n-gură, fie cu un Like sau un Share pe pagina de Facebook sau, dacă debordați de bună-voință, inserând unul din bannerele noastre în blog-ul/site-ul vostru.

Noutăți Foto