Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/ateliere/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Proiectul Colecția Costică Acsinte premiat
Selectează o Pagină

Proiectul Colecția Costică Acsinte a fost premiat de către Fundația Gala Societății Civile cu premiul I la secțiunea „Artă și Cultură“. Desfășurată sub sloganul Binele din România se construiește în fiecare zi. Și se premiază într-o singură seară, ediția a XIV-a a galei a avut festivitatea de premiere în minunatul Teatru Național, fiind orchestrată cu îndemînare de Valentin Toma (președinte ActiveWatch). Înmînarea diplomei și a trofeului s-a făcut de domnul Răzvan Penescu (LiterNet) iar clipul de prezentare a proiectului Costică Acsinte a fost realizat cu ajutorul doamnei Irina Nistor.

Înmînarea diplomei și a trofeului cîștigătorului secțiunii „Artă și Cultură“. Foto de Roald Aron.

Înmînarea diplomei și a trofeului cîștigătorului secțiunii „Artă și Cultură“. Foto de Roald Aron.

Cîștigătorii tuturor secțiunilor competiției se regăsesc pe pagina dedicată, pe care vă invităm să o vizitați.

Ar fi bine să ne amintim că din societatea civilă fac parte, pe lîngă asociații, fundații și alte asemenea instituții non-profit, și oamenii obișnuiți, simpli cetățeni care, deși au proiecte valoroase, sînt de multe ori discriminați pentru simplul motiv că nu au CUI. Prezenta ediție a Galei Societății civile a permis, în premieră (my bad: competiția este deschisă și persoanelor fizice încă din 2002), intrarea în competiție și a proiectelor derulate de persoane fizice — un prim pas spre nivelarea inegalităților anterior menționate.

Mulțumim frumos organizatorilor și juraților!