Selectează o Pagină

Doar ce am închis telefonul, sunasem la UPS România. A răspuns robotul: Vă mulţumim că aţi sunat etc, apelul dumneavoastră este foarte important pentru noi de aceea vă rugăm să contactaţi serviciile UPS zilnic între orele 8:30 etc etc.

Toate bune și frumoase numai că ceasul e 8:32.

Sun din nou, la 8:50. Îmi răspunde o domnișoară și îmi spune că pentru problema mea (despre asta altă dată) cel mai bine este să vorbesc cu doamna X. Stați să vă dau numărul ei direct, îmi zice. Stau. Sun la numărul direct. Răspunde altcineva.

Alta:

THE ADDRESS IS IN A REMOTE AREA AND DELIVERIES ARE NOT MADE DAILY

Remote area my ass: sînt centre UPS atît în București cît și în Constanța iar Slobozia este exact în mijloc, la vreo 100km de fiecare. Aaaaah! Care o mai folosi în viața lui upeseu!

Stai că nu s-a terminat! Ieri primesc un telefon direct de la doamna X: Aveți de plată 592 lei. OK. Vine azi curierul (UPS? Nu… e prea… remote pentru UPS. Cargus!) și ce aflu? Că am de plată 613. De unde pînă unde? Păi 592 plus 3% comision UPS pentru că mi-au ținut pachetul în vamă aproape o săptămînă. Să mai înjur? Nu cred că are vreun rost…